HTML

Éles váltás, avagy nagy malac a kisvárosban

A pesti srác a sors szeszélye miatt Pécsre kerül és ott igyekszik jól érezni magát & másokat. Mindennapos történések az egyetemi évek alatt, kisebb-nagyobb küzdelmek az orvosi diplomáért, öröm és bánat - ami belefér.

Friss topikok

  • Csokiapusztito: megnéztem a garancialevelet és a "tartozékokra" (akkumulátor és egyéb kiegészítők)csak 90 napos ga... (2011.10.26. 10:38) Lehet, hogy tanár leszek
  • Csokiapusztito: danászni = dalolászni - ezt is csak egy műveletlen ember kérdezheti..:-) A telefont meg kértem szü... (2011.06.19. 09:46) Szobára menés
  • Csokiapusztito: lehet, hogy igazad van és már egyre golyóbb alakot öltök.. (2011.06.19. 09:44) A kanalam
  • penkaur: fel a fejjel, túl leszel a vizsgaidőszakon! próbáld meg nem elhúzni, meg mindent megtenni amit tud... (2011.06.06. 20:53) Újra nyeregben
  • Csokiapusztito: már kisbetűs :-) (2011.04.03. 19:08) Tetemrehívás

Linkblog

Édes otthon, édes harciszekér

2011.06.17. 20:00 Csokiapusztito

 Végre-végre otthon!

Nem volt az olyan régen, mégis mint aki Robinsonként újra az ismerős partokat pillantja meg. Persze üdítő lett volna kedvező hírekről beszámolni, de ez még mindig nem adatik meg. Kérdés: MEDDIG???

Meg nem tudnám mondani, hol és mikor rontottam el pontosan. Olyan, mintha valami láthatatlan, majdnem érezhetetlen erő visszatartana attól, hogy valami maradandót alkossak. Oké, a rossz bizonyítványt/indexet sosem lehet elég jól megmagyarázni, de most nem is akarom. Csak ilyen még sosem volt. Most is úgy tűnt, hogy minden az elfogadhatón belül megy és erre bumm! - egy pillanat alatt semmivé foszlott és ez a semmi egy ideig tartós maradt. Ennyit erről.

Kriszti váratlanul felhívott és egy pár percen keresztül bajtársias együttérzés volt a levegőben :-) Ott, a szobában, egyedül, segítség nélkül - cafatokra tépne, úgyhogy jókor jött.

Maradtamalázatosalárendeltje

D.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ganador.blog.hu/api/trackback/id/tr962995610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása