HTML

Éles váltás, avagy nagy malac a kisvárosban

A pesti srác a sors szeszélye miatt Pécsre kerül és ott igyekszik jól érezni magát & másokat. Mindennapos történések az egyetemi évek alatt, kisebb-nagyobb küzdelmek az orvosi diplomáért, öröm és bánat - ami belefér.

Friss topikok

  • Csokiapusztito: megnéztem a garancialevelet és a "tartozékokra" (akkumulátor és egyéb kiegészítők)csak 90 napos ga... (2011.10.26. 10:38) Lehet, hogy tanár leszek
  • Csokiapusztito: danászni = dalolászni - ezt is csak egy műveletlen ember kérdezheti..:-) A telefont meg kértem szü... (2011.06.19. 09:46) Szobára menés
  • Csokiapusztito: lehet, hogy igazad van és már egyre golyóbb alakot öltök.. (2011.06.19. 09:44) A kanalam
  • penkaur: fel a fejjel, túl leszel a vizsgaidőszakon! próbáld meg nem elhúzni, meg mindent megtenni amit tud... (2011.06.06. 20:53) Újra nyeregben
  • Csokiapusztito: már kisbetűs :-) (2011.04.03. 19:08) Tetemrehívás

Linkblog

A magyar beteg

2011.10.19. 20:00 Csokiapusztito

 Kis telefonálgatás után sikerült egy autós helyet szereznem Siófokra (a nemzeti ott lesz), csütörtök kora este már úton is leszünk. Visszafelé tehát nem kell szervezkedni.

A várva várt szoctám végre megérkezett. Nagyságát tekintve ugyanannyi, mint tavaly volt, legalább nem kevesebb. Anya mondta, hogy óvatosan vele, de sajnos egyből rá kellett járnom.

Egy-két napja ugyanis megfázással, torokfájással, szórványos köhögéssel küzdök. Ez a legjobb pont most, hogy a hétvégén éneklés lesz éneklés hátán. Szerencsére rövid pórázra fogtam magam, nem megyek be ma kórusra és gyógyszerelem magam köptetővel és torokcukorral. A gyógyszerek olvasgatása után úgy tűnt, a kettő kezelés mehet egyszerre.

És kicseréltem a számítógép tápegységét, mert az előzőben már áram sem tudott folyni a szakember szerint. Mivel olyat már nem talált, egy másik kábelt adott egy kis átalakítóval, olcsóbban. Így is sok volt.

Már tűkön ülök, mennék Siófokra. A nagyobb leányzókkal majd ott, a kisebbeknek üdv.

Na jó, mindenkinek üdv

D.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ganador.blog.hu/api/trackback/id/tr83315653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása